СЕО оптимизация на сайт и SEO услуги на топ цени

СЕО Оптимизацията за търсачките или Search Engine Optimization, е от изключително значение за всеки сайт. Дори най-добре изработените уеб сайтове губят своя смисъл, ако са невидими в резултатите от търсенето. Използвайте специализраните ни SEO Услуги и подобрете Вашите позиции в Google на най-добри цени!

Видове SEO Оптимизация на сайт и СЕО услуги

SEO оптимизацията на сайт не се изчерпва с даден вид техники, а представлява цялостен процес, който отнема немалко време и изисква постоянно наблюдение и корекции (при нужда), но ако бъде направен както трябва, ползите от използването на специализирани СЕО услуги за извършването му могат да бъдат огромни и да се изплатят многократно.

IS Design София временно не предлага услугата SEO оптимизация.

Самото търсене се разделя на два типа: естествено или платено. Резултатите от първия тип, или естествените резултати, са основата на страниците с резултати (СР) и при тях позицията зависи от техническата конструкция на сайта, от една страна, и съдържанието му, от друга.

Неправомерните и некоректни техники (black hat), използвани в стремежа за предно класиране, могат да бъдат извънредно опасни и дори да доведат до изваждането на сайта от индексите на Google.

Платените резултати, често наричани Pay per click, или PPC, се заплащат от собствениците на сайтовете на съответните цени и обикновено заобикалят ествествените резултати. Проучванията показват, че потребителите предпочитат естествените пред платените резултати, защото ги считат за по-уместни и заслужаващи доверие. Това определя и основната цел на услугата СЕО оптимизацията на сайт - подобряване на позицията в органичното търсене, което от своя страна се очаква да увеличи трафика към уеб сайта.

SEO услугите на уеб студио Ай Ес Дизайн София използват единствено легални методи (white hat) за подобряване на позициите при търсене, и е с фокус върху доброто потребителско преживяване, в създаването на добре оформен, полезен сайт - и за хората, и за търсачките.

СЕО оптимизация на уеб сайт от Ай Ес Дизайн София - картинка 1

Машините за търсене индексират уеб пространството, използвайки огромни клъстери от роботи, наречени ботове, които го обхождат, следвайки препратките по уеб страниците. Обходените URL адреси се записват в индексите на търсачката, които впоследствие се претърсват при подаване на потребителска заявка. Машините използват сложни математически уравнения за подреждане на резултатите, познати като рангови алгоритми. Алгоритъмът на Google разчита на огромно количество фактори в изчисленията на резултатите си - над 200. По тази причина никой не може да гарантира класиране на първа страница с резултати, никой не е в привилегирована позиция спрямо друг заради някакви специални отношения - Google просто не прави договорки с фирмите за SEO оптимизация.

Все пак, ние в Ай Ес Дизайн успяваме да подобрим резултатите в класиранията при естественото търсене посредством СЕО оптимизиране, състоящо се в двете основни стъпки:

Вътрешна СЕО оптимизация, цени

Всеки изработен от нас сайт включва базова вътрешна СЕО оптимизация.

Тази фаза започва с внимателно изследване на конкуренцията и подбиране на ключови думи, подходящи за съответните бизнес цели. Успешните уеб сайтове трябва да се концентрират върху keywords, които са най-тясно свързани с целевата аудитория. Намирането им е неразделна част от маркетинга в интернет и сео оптимизацията и би трябвало да осигурят: познаване на популярните термини за търсене, свързано с марката или сайта, способност за насочване на ценен трафик от машините за търсене, по-добро потребителско преживяване поради по-доброто съдържание. Важни са популярността на ключовата дума, конкуренцията за ключовата дума, анализа на тенденциите за нея.

SEO Оптимизация на сайт за Google в София - картинка 2

Правилното провеждане на тази оптимизация би следвало да е още в самия процес на изработка на сайт, като се състои най-вече в генериране на оригинално и интересно съдържание, изградено на основата на избраните ключови думи. Следваща стъпка е написване на кода, който стои в основата на управлението и предоставянето на уеб страниците. Тагове titlle, заглавия и тагове за мета описания все още са изключително важни, когато става въпрос за Search engine optimization. Изграждане на интуитивна навигация и вътрешни линкове, обогатяване на кода с микроданни или микроформати (microdata, microformats) за улеснение на търсачките и по-добра семантика. При изработка на онлайн магазин - всяка страница се оптимизира за съответния продукт от каталога.

Външна SEO оптимизация

Основната грижа в тази категория е събирането на препратки - осигуряване на линкове от други сайтове към съдържанието. Фокусът е върху качеството, а не количеството, с приоритет самия текст на избраната ключова дума като обратна връзка. Некачествените линкове не само не помагат, но дори могат и да навредят на позициите Ви в резултатите на Google и другите търсещи машини.

Цените на вътрешната SEO оптимизация за вече изработен проект се определят след безплатен анализ, извършен от нас, и зависи от обема на съдържанието на конкретния сайт, както и от количеството на нужните промени за осъществяването й. Цената на външната СЕО оптимизация е включена в абонамента, предлаган от Ай Ес Дизайн София.

СЕО услуги - картинка 3

За повече информация за извършваните от нас SEO услуги, моля използвайте:

Формата за запитване